A Tiniböngésző oldal.

Lépj be a Twilight világába :D

SzerelmeS IdézeteKNem azt szeretem benned amilyen vagy hanem, azt amilyen én sosem lehetek!Addig szeress amíg lehet, kérlek szeress mert meghalni félek.

http://ellenkultura.info/wp-content/uploads/2009/09/love.jpg


A szerelem azt jelenti, hogy két ember: kettő és mégis egy. Egy férfi és egy nő egyetlen angyallá olvad össze. Ez a mennyország.Mély, fémfényű, szürke, szép színű szemedben, édesem,
csodálatos csillogó csengők csilingelnek csöndesen,
csendesen, - hallani nem lehet, talán látni sem: az látja
csak, aki úgy szeret, mint én, édesem!Minden percedet csókolom,
nem múlik ízed az ajkamon,
csókolom a földet, ahol jársz,
csókolom a percet, mikor vársz,
messziről kutatlak, kereslek,
szeretlek, szeretlek, szeretlek.A szerelem nem kér bebocsáttatást, csak megjelenik, és nyomban otthonosan érzi magát.

     


A szeretet azzal mérhető, hogy valaki méricskélés nélkül szeret-e.

http://verslelektan.freeblog.hu/Files/szerelem.png


Szerelmem oly mély és beláthatatlan akár a tenger,
Adhatok belőle, nekem csak annál több lesz, egyre több.


Ha a szerelem az élet, a halál a harc, én leteszem eléd a fegyvert!

     


Egy angyalt elhagytam, pedig nem akartam,
a szálakat köztünk elvágtam egy karddal.
A józanész nyert, a barátság vesztett,
mert szívemben a szeretet, szerelmet ébresztett.Hogyha a szerelem, erőmű volna
Pakson, Pécsen vagy Várpalotán,
Ráköthetnénk az egész világot és
Nem lenne áramszünet-azután...A szerelem olyan,mint a fa: magától növekszik, mély gyökeret ereszt egész valónkba és gyakran tovább zöldül a szív romjain.
Fekete, mint az Ördög
Forró, mint a Pokol
Tiszta, mint egy angyal és
Édes, mint a Szerelem!
A szerelemben a hallgatás gyakran mélyebbre ható szónok, mint a szó.... a szex, a fájdalom és a szerelem az emberi lét korlátait feszegető tapasztalatok. Csak az ismeri az életet, aki ismeri ezeket a határokat. Minden más felesleges időpocsékolás, unalmas ismételgetés, öregedés és halál, anélkül, hogy az ember megtudná, mit keres ezen a földön.Örök életet élsz velem,
Vár ránk a kéklő végtelen,
Mert a sors egymásnak szánja
Kiket összeköt a szerelem.Szerelem, a te csókod tett halhatatlanná.

     


Add, amit csak te tudsz, mert
kell aki vagy és ezt nekem hidd el
itt, ahol ipari közhely a szeretlek,
de én erős hittel
hiszek a hatalmas erőben,
amit a szerelem adhat itt benn,
hogy tűzön és vízen át
óvjam gyönyörű angyalát...


...semmi sem erkölcstelen, ami az ágyban történik, ha arra jó, hogy fenntartsa a szerelmet.Nagyon kevés szeretőnek lenni. Nagyon sok szerelmesnek lenni.
A szerelem széppé teszi azt, amink van, visszaadja, amit elvesztettünk, sőt azzal is megajándékoz, ami eddig nem volt a miénk.

http://image.hotdog.hu/_data/members0/096/778096/images/szerelem_2.jpg


A szerelem számtanában egy meg egy egyenlő a mindennel, és kettőből egy egyenlő a semmivel.Álmokban és szeretetben semmi sem lehetetlen.Szerelemittasságból elkövetett tettért akár életfogytig tartó kapcsolat jár!Az első szerelem soha nem múlik el, de mindig véget ér.A szerelem olyan, mint a fa: magától növekszik, mély gyökeret ereszt egész valónkba és gyakran tovább zöldül a szív romjainA szerelem nem csak abból áll, hogy egymás szemébe bámulunk, hanem abból is, hogy együtt nézünk egyazon irányba.A szerelem olyan, mint egy kád forró víz – nyakig elmerülsz benne, aztán szép lassan kihűl.Szerelmem oly mély és beláthatatlan akár a tenger, Adhatok belőle, nekem csak annál több lesz, egyre több.A szerelem, a szerelem, A szerelem sötét verem; Bele estem, benne vagyok, Nem láthatok, nem hallhatok.


Nincs nagyobb kín, mint a szerelem. Mazochistáknak és kezdõ önsorsrontóknak melegen ajánlom. Jobb híján.A szerelem az egyetlen olyan szenvedély, ami a maga gyártotta pénzzel jutalmaz.A szerelem ravaszabb és bátrabb, mint a gonoszság.

http://protect-me-from-what-i-want.freeblog.hu/files/piszkos_szerelem_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


A szerelem a legrégibb, legújabb, páratlan világesemény.

     


A szerelmesnek nincs szüksége büszkeségre, nincs szüksége másra, csak szerelemre.A szerelem az élet nagy ajándéka és aki nem nyújtja ki utána a kezét, az sohasem élte az életét a maga teljességében.A szerelem az ember életének legfontosabb eseménye. Sokszor úgy érezzük, ez adja meg jogunkat az élethez.

     


Az angyalok úgy hívják: égi gyönyörűség.
Az ördögök úgy nevezik: pokoli kín.
Az emberek azt mondják: szerelem.A szerelem füst, melyet a vágyak mámora hoz létre.
A szerelem bizony vak, és a szerelmesek nem látják azokat a kedves bohóságokat, amelyeket elkövetnek.

A szerelem sóhajok párájából fogant füst; ha szítják: tűz, mitől a szem ragyog; gyötrődve tenger, mit könnyár dagaszt. Mi még? Értelmes őrület, ádáz epe, mézédes fűszer.Látszatnak hinni: ez a szerelem

http://m.blog.hu/pa/pannuska/image/catchakissbyvisionthrumrz9.jpg


A szerelem zsarnok, aki nem kímél senkit.Ha nem akarsz fájdalmat okozni magadnak, akkor bizony semmiképp ne légy szerelmes! De én szeretem a fájdalmat.Azt mondják, a szerelem költővé tesz. Gyakran. A barátság az életet teszi költőivé és költészetté. A szerelemből a költészet hamar kivész, mert a szerelemnek minden csak eszköz, hogy a világegyetem két legnagyobb ellentétét, a férfit és a nőt egybeolvassza. A barátság maga ez a poétikus kapcsolat. És a verseket nem írjuk, hanem éljük.Álmomban Mesteremmel tengerparton jártam, s az életem nyomai rajzolódtak ki mögöttük két pár láb nyoma a parti homokban ahogy Ő mindig ott járt énvelem De ahogy az út végén visszanéztem imitt-amott csak egy pár láb nyoma látszott, éppen ahol az életem próbás nehéz volt, sorsom mostoha. Riadt kérdéssel fordultam az Úrhoz "amikor életed kezedbe tettem s követődnek szegődtem Mesterem azt ígérted soha nem hagysz el engem minden nap ott leszel velem. S most visszanézve legnehezebb úton, legkínosabb napokon át mégsem látom szent lábad nyomát csak egy pár láb nyoma látszik ott az ösvényen elhagytál a legnagyobb ínségben? Az ÚR kézen fogott és szemembe nézett: "Gyermekem, soha nem hagytalak el téged! Azokon a nehéz napokon át azért látod csak egy pár láb nyomát mert a legsúlyosabb próbák alatt téged vállamon hordozatlak!Egy angyalt elhagytam, pedig nem akartam,
a szálakat köztünk elvágtam egy karddal.
A józanész nyert, a barátság vesztett,
mert szívemben a szeretet, szerelmet ébresztett.Ó jaj! A hű szerelemnek folyama... kényelmes nem volt sohaA barátság szilárd minden egyébben, kivéve a szerelem dolgait...

http://hayley-gates.freeblog.hu/files/3_Emo_Love.jpeg

Az igaz szerelemmel is úgy áll a dolog, mint a szellem jelenségekkel: mindenki beszél róla, de kevesen látták.
A szerelem szerelemmel kezdődik, s a legerősebb barátságból is csak gyenge szerelem fejlődhet.A szerelem gyönyörűség – virág, csak az a baj, hogy szakadék szélén terem.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 58
Heti: 68
Havi: 2 333
Össz.: 1 845 948

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: SzerelmeS IdézeteK ♥
A Tiniböngésző oldal. - © 2008 - 2018 - ancsatwilight.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: soha nem feledlek versek - Vatera.hu